Güvenli Ve Güncel

Cronoc Yazılım olarak sizlere en iyi hizmeti sunmaktan onur duyarız.

Demo Talebinde Bulun

KVKK’da CRONOC Farkı

CRONOC KVKK YASAL GEÇERLİ

Cronoc Yazılım olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nun yasal şartlarını gözeterek özel hayatınızın gizliliğini ve kişisel verilerinizi önemsiyoruz.

KVKK uyumluluk sürecinizi en iyi şekilde yöneterek bütün aşamalarda profesyonel danışmanlık, hukuk, yazılım desteği sağlıyoruz.

 

Tüm bunlar ile birlikte İzin Sistemi yazılımı üzerinden KVKK onaylarınızı yasal yükümlülükler çerçevesinde zaman damgalı olarak alma imkânı sunuyoruz. Ayrıca İK modülü ile personel özlük dosyalarını dijital ortamda saklayabilir, personele imzalatmanız gereken prosedürlerin yasal geçerlilik çerçevesinde tebliğini yapabilirsiniz. KVKK’da yapılan güncellemeler neticesinde revize edilen prosedürlerin onaylarını tekrar alabilirsiniz. Eski ve yeni tüm onaylarınızı kontrolünü yapabilirsiniz.

 

Verbis (Veri Sorumluları Sicili) başvuru işlemleri ve kayıtları profesyonel kadromuz tarafından oluşturulmuş envanteriniz ile firmanıza en uygun şekilde yapılır.


ZAMAN VE MALİYET AVANTAJI

KVKK kapsamında personellere tebliğ etmeniz gereken prosedürlerin İzin Sistemi üzerindengönderimini sağlayarak onay alabilir, saklayabilir ve dilediğinizde revize edebilirsiniz.

 

Firmanız bünyesinde kişisel verisini işlediğiniz tüm gerçek kişilerin verilerini İzin Sistemi üzerinde bulunan İK Modülü ile depolayabilir, belirlediğiniz süre sonunda silebilirsiniz.

 

Sistem anonimleştirmeden önce tarafınıza mail olarak bilgi verir.


ANINDA ERİŞİM

Kesintisiz olan erişimimiz ile verilerinize Türkiye’nin her yerinden anında erişebilir, verilerinizi görüntüleyebilir, kontrolünü sağlayabilir, denetimini yapabilirsiniz. Ve tüm onaylarınızı zaman ve yer fark etmeden alabilirsiniz.Tüm cihazlarla uyumlu çalışır. (Android- İOS- Web vb.)


REKABETTE EN ÖNDE

Cronoc da KVKK işleyişi  danışmanlık, hukuk ve yazılım hizmeti olarak verilmektedir. Güçlü danışman kadromuz ile KVKK envanter çalışmaları, prosedür süreçleri ve Verbis kayıtları tamamlanır. Tüm eğitimler alanında uzman kişiler tarafından verilir.

Müşteri desteği 7/24 hukuk, danışmanlık ve yazılım olarak kesintisiz verilmektedir.

Hukuk, danışmanlık ve yazılım olarak üç grupta hizmet veren ilk firmayız.

İzin Sistemi sektörel çözümler doğrultusunda güncellenen, yeniliklere açık bir yazılımdır.

Gerçekleştirilecek olan güncellemeler öncesinde ve sonrasında detaylı bir şekilde anlatılır, sistem kullanıcılarına gerekli bilgilendirme ve eğitim desteği tarafımızca sağlanır.

Tüm sistemi yönettiğiniz İzin Sistemi kolay ve anlaşılır tasarımı sayesinde kullanıcı dostu bir ara yüz sunar.

VERİLERİNİZ EMİN ELLERDE!

7/24 Aktif olan İzin Sistemi ile verileriniz güvenli bir şekilde saklanmakta ve hizmetinize sunulmaktadır.

Gizli ve hızlı olan veri saklama yöntemlerimiz ile anonimleştirilen verileriniz belli şartlar haricinde görüntülenemez, düzenlenemez, silinemez.

Hukuk birimimiz tüm yapılan çalışmaları denetleyip Aydınlatma ve Açık Rıza metinlerini hazırlar ve operasyon birimimiz tarafından sisteme yüklenir.

Cronoc Yazılım ISO 9001:2015, ISO 27001:2013 ISO22301:2019, OHSAS 180012007 belgelerine sahip aynı zamanda Ticaret Bakanlığı İleti Yönetim Sistemi Aş. İlk iş ortaklarındandır.

RAKİPSİZ, ÜSTÜN ÖZELLİKLİ, KULLANICI VE ÇEVRE DOSTU!

REKABETTE EN ÖNDE

Hukuk, Danışmanlık ve Yazılım çözümleri ile Türkiye’de ilkiz…

İzin Sistemi sektörel çözümler doğrultusunda güncellenen, yeniliklere açık bir yazılımdır.

Gerçekleştirilecek olan güncellemeler öncesinde ve sonrasında detaylı bir şekilde anlatılır,

sistem kullanıcılarına gerekli bilgilendirme ve eğitim desteği tarafımızca sağlanır.

Kolay ve anlaşılır tasarımı sayesinde kullanıcı dostu ara yüz sunar.

 

KVKK yasal güncellemeleri devamlı olarak takip eder ve sizleri bu konular hakkında bilgilendiririz.

AKTİF SİSTEM, HIZLI ÇÖZÜM

 

7/24 aktif ve Türkiye’nin her yerinden ulaşılabilir İzin Sistemi ile KVKK süreç yönetimi.

Dilediğiniz her an verilerinizi görüntüleyebilir KVKK onaylarınızı alabilirsiniz!

Danışmanlık, Hukuk ve Yazılım alanlarında çözümler tarafınıza sürekli iletilir.

HIZLI KURULUM VE SÜREKLİ EĞİTİM

Web tabanlı sistem linki ile her an her yerden erişim.

Kişiye özel kullanıcı bilgileri ile tüm sistemin yönetimi ve izlenebilirliği sizin elinizde!

Uzman kadromuz ile sistem, süreç ve farkındalık eğitimleri…

AKTİF SÜREÇ YÖNETİMİ

Haftalık e-bülten ile KVKK'ya dair güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Firmanızdaki kişisel veri kategorisindeki değişimlerin sürekli takip eder ve yapılmasıgereken değişiklikleri paylaşır ve düzenleriz.


KOLAY ENTEGRASYON!

Kendi programınızdan tek tıkla KVKK onayı!

Kesintisiz API desteği ile kullanmakta olduğunuz programlara en hızlı ve en güvenilir şekilde entegre edilir. 

 ÖZETLE NEDEN CRONOC

 

KVKK’ya TAM UYUMLULUK

YASAL GEÇERLİ ONAYLAR

ZAMAN VE MALİYET AVANTAJI

GÜVENİLİR

ANINDA ERİŞİM

KOLAY ENTEGRASYON SÜRECİ

HIZLI VE AKTİF ÇÖZÜMLER

7/24 MÜŞTERİ DESTEĞİ

YAZILIMDA UZMAN, DANIŞMALIK VE HUKUKDA PROFESYONEL EKİP

YENİLİKLERE AÇIK YAŞAYAN SÜREÇ YÖNETİMİ




KVKK Çalışma Modelimiz


KVKK

KVKK sürecinde izlenen çalışma modelimizde; Veri Envanterinizi sizlerle birlikte hazılıyoruz, VERBİS başvurunuzu yapıp, VERBİS başvuru sürecini birlikte tamamlıyoruz. VERBİS kayıt bilgilerinizin oluşmasının ardından sicil sistemine kaydınızı gerçekleştiriyor, aydınlatma metni ve açık rıza metinlerinin hazırlanması için gerekli işlemlere başlıyoruz. Veri sorumlusu adına hazırladığımız Aydınlatma ve Açık Rıza metinlerinin hukuk birimi veya yöneticinizin onaylamasının ardından,İzin Sistemi Yazılımı üzerinden firmanıza özel tanımlanan panel üzerinden onay alma işlemlerine başlayabilirsiniz.

Kişisel verilerin korunması, işlenmesi, saklanması ve imha prosedürleriyle ilgili eğitimlerimizin tamamlanması sonrasında firmanızın KVKK uyumluluk sürecini tamamlamış bulunuyoruz.

İzin Sistemi Yazılımı Nedir?

Aydınlatma ve açık rıza metinlerinin eklendiği SMS’LERİ veri sorumlusu olarak, ilgili kişilere göndererek, onaylarının zaman damgalı olarak alabilmenize olanak sağlayan yazılım sistemidir. Kanıtlanabilir ve yasaya uygun olarak tasarladığımız bu yazılım sayesinde onaylarınızı zahmetsiz bir şekilde alabilirsiniz.

İzin Sistemi Yazılımı üzerinden Sigortacılık sektörüne özel BİLGİLENDİRME FORMU onayını ve MESLEK İNDİRİMİ uygulanan kişinin MESLEK İNDİRİMİ onayını alabilirsiniz.

 

KVKK FARKINDALIK SUNUMUMUZA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ İNDİR